Måleri

Bli medlem

Ansökan om medlemskap

Ansökan om medlemskap i Hållbara Hus i Västra Götaland – företagsföreningen för byggnadsvård och ekologiskt byggande

Du kan fylla i detta formulär på din dator eller ladda ner .pdf-fil och maila in till medlemsansvarig: mats@husogat.se eller skriva ut den, fylla i för hand och skicka med post till adress: Mats Lindström, Royens gata 2, 431 34 Mölndal


Välkommen med din ansökan!
Hur går ansökningsprocessen till?
Hos Färgtrappan får du hjälp med färg- och kulörval utifrån dina specifika behov vid renovering eller nyproduktion. Färgsätter både privata hem och offentliga miljöer. Utför interiört måleri och har föreläsningar/workshops. Butik med äggoljetempera strax norr om Kungälv och showroom på Tjörn. Välkommen!
Om Färgtrappan

Maj-Liz Marcusson

Jag heter Maj-Liz Marcusson och startade Färgtrappan för att kunna ägna ännu mer tid åt färg och färgsättning. Tidigare har jag målat mycket möbler och väggar med färger av varierande kvalitet. Miljöaspekten är en viktig del och sökandet efter en helt miljövänlig färg blev mer och mer viktig. 
Jag har alltid haft en passion för färg och ett torp gav mig även en passion för att vårda hus. I det där gamla torpet föll pusselbitarna på plats. Att ta vara på äldre måleritekniker – och anpassa det in i våra moderna miljöer var något jag ville ägna mer tid åt.